Vi tillämpar följande bokningsvillkor, har du några frågor kring villkoren kontakta oss på info@virserumsvandrarhem.se eller 0495-650 999.

Incheckning

Incheckningen är öppen från kl 15.00. Om inget annat har sagts vid bokningen så är receptionen obemannad och information om uthämtning av nycklar osv fås via mail eller telefon. Ytterdörrarna har kodlås och koden fås vid bokning.

Utcheckning

Utcheckning sker senast kl. 12.00. Nyckelinlämning sker i receptionen, genom att lägga nyckeln i det röret som finns till vänster om receptionsdisken. Vid utcheckning efter kl 12.00 förbehåller vi oss rätten att debitera även kommande natt.

Avbokning

Om du avbokar eller ändrar bokningen senast kl 18.00 dagen innan ankomst, debiteras ingen avgift. Vid senare avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras 100 % av kostnaden för den första natten.

Allmänna regler

Virserums Vandrarhem vill att alla ska trivas, vi tillämpar sunt förnuft och ett par enkla regler, följ dem!

Personal finns inte alltid tillgänglig i byggnaden. Om det är något ni behöver hjälp med så kolla i första hand informationen som finns på anslagstavlan vid entrén. Om ni ändå behöver hjälp så ring oss på 0495-650 999.

Städning

Ni städar rummet, se checklistan för städning som finns på rummet. Alternativt kan slutstädning köpas till för 300:- per rum. Vid onormalt slitage på rummet förbehåller vi oss rätten att ta ut en saneringsavgift av er.

Lakan & handduk

Lakan och handduk kan hyras för 120:-/person, alternativt för 250:-/person om du önskar sängen färdigbäddad vid ankomst. Att sova i endast sovsäckar eller utan sängkläder är ej tillåtet. Använda lakan och handdukar lämnas i nedkastet på våning två. I händelse av att ni inte använt sängkläder så förbehåller vi oss rätten att ta ut en saneringsavgift av er.

Ansvar & skador

Du ansvarar själv för skador som du eller dina gäster vållar inom vandrarhemmet. Gästen ansvar även för sina personliga tillhörigheter. Gäster som orsakar falsklarm debiteras 6000:-. Virserums Vandrarhem ansvarar ej för värdesaker eller andra ägodelar. Ej återlämnad nyckel eller liknande debiteras för kostnaden att ta fram ny nyckel och ev. ersättning av lås.

Rökning

Vandrarhemmet är helt rökfritt. Rökning får endast ske utomhus minst 10m från byggnaden. Vid överträdelse av rökförbud har vandrarhemmet rätt att debitera kostnader för falsklarm 6000:- samt för ev. sanering.

Husdjur

Vi tillåter husdjur på vissa av rummen, vi ber er dock att uppge vid bokningen att ni har med er husdjur så vi kan ge er ett husdjurstillåtet rum.

Problem eller frågor?

Ring oss på 0495-650 999 eller maila info@virserumsvandrarhem.se.